GRAAG EEN HALVE DAG OP VOORHAND TE RESERVEREN AUB.

Hier een kort filmpje van de Nuru massage om een voorbeeld te geven hoe ik tewerk ga maar ik geef natuurlijk de knepen van het vak niet open en bloot daarvoor moet je deze zelf komen ervaren dat zeker en vast de moeite,ontspannend,relaxend en de meest erotische massage is.

1u/200 euro met manuele bevrediging.
1u/240 euro met oraal met condoom en manuele bevrediging.
Elk bijkomend half uur komt er 75 euro bij.

De Nuru massage is een Japans woord en is uiteraard gekend voor zijn gladheid.
Deze gel is gemaakt op basis van zeewier en water,is geurloos,smaakloos en maakt geen vlekken, deze voelt wel iets dikker aan dan de massage olie maar het is dan ook een complete andere ervaring je kan dit niet vergelijken met een gewone body to body.De Nuru gel bevat eveneens mineralen die door de huid gebaseerd worden en de huid hydrateren.
De huid zal na de massage ook vitaler en soepeler aanvoelen.Het is een rustgevende massage voor jou lichaam en geest waardoor je volledig ontspannen bent tijdens de massage.
De lichamelijke aanrakingen zullen tussen beide partijen zeer sterke sensuele prikkels opwekken.
Alle delen van het lichaam worden ingewreven met de verwarmde Nuru gel voor de meest intense body to body massage. (voorkant,achterkant)Als de erotische spanning door de kamer zindert zal ik met mijn technieken de Nuru massage compleet maken en u tot een intens hoogtepunt brengen.
De massage wordt gegeven op een bed met een gladde ondergrond.

Werkwijze Nuru massage:

Bij ontvangst geef ik uitleg van de Nuru massage met een drankje erbij.
Ieder neemt een douche en dient NAT op een latex overtreklaken op bed gaan te liggen.
Dus douchen is bij deze massage verplicht.
De massage gaat van start en gaat uiteraard gepaard met sensueel strelen van beide kanten en de intieme delen komen in aanraking met elkaar.

De massage dient op voorhand betaald te worden.
Ps: Ik heb mijn diploma behaald in de Nuru massage en doe niet zomaar iets.
Je kan de Nuru massage niet vergelijken met een eender welke massage het is zeer APART, UNIEK en ZELDZAAM en kan dus met oraal,manuele mastrubatie, de keuze die jij wil.

Beide zijn we naakt bij het ondergaan van de Nuru massage.

0475 54 23 08