Veel mensen komen bij mij voor hun eerste maal voor een erotische sensuele massage. Ik zorg ervoor dat je lekker ontspannen bent en dit doen we met een rustig gesprekje. Als je aangeeft dat je voor de eerste maal komt dan bespreken we eerst wat je wil en al dan niet wil naargelang de keuze van jou massage die je ziet staan bij de prijsjes maar bij mij is het ook mogelijk om een gewone massage te verkrijgen zonder hoogtepunt naargelang je wenst en waar je je goed bij voelt maar de prijzen blijven hetzelfde. In mijn knusse badkamer kan je je lekker vooraf douchen in een grote inloopdouche (niet verplicht) of verfrissen (wel verplicht, hygiëne) aan de lavabo die steeds na elke massage grondig gereinigd wordt met dettol. Tijdens de massage mag je geriefelijk gaan liggen op de massagetafel op je buik zodat ik u heerlijk kan verwennen met een zacht verwarmde NIET ruikende massageolie en masseer ik je rug, billen, benen, kuiten. Jouw voeten, gezicht en onderarmen masseer ik niet. Dat wordt rustig opgebouwd, zeer sensueel…(alles kan ik niet verraden uiteraard om de spanning erin te houden). Daarna draai je terug op je rug en masseer ik je borstkas, bovenarmen, buik, benen en natuurlijk vergeten we de erotische plekjes (erogene zones) niet waarbij ik je durf te plagen met mijn nagels en vingers en zo gaan we stilaan door naar het happy end die ik geef op mijn heerlijke erotische manier. Ook kennen mijn collega’s alle kneepjes van het vak die ik hun uitgebreid geleerd hebt…

 • DE LAPDANCE MASSAGE geeft een extra verwenning die door een overheerlijke erotische verwenmassage gepaard gaat met een body to body, een uitdagende sensuele in geoliede dans waarbij ik je uitdaag, jou en mezelf verwen waarbij ik spread voor u zit en zo jou een overheerlijke uitdagende happy ending geef, is zeer erotische en een APARTE ERVARING!
 • DE LINGAM MASSAGE  is dat ik alleen jou intieme (lingam/vulva) gedeelte verwen en masseer met lekker verwarmde massagemelk en een overheerlijke happy ending geef.
 • DE APARTE BEURTROL MASSAGE MET B2B is een zeer uitdagende erotische verwenmassage waardoor ik eerst jouw volledig naakt met mijn heerlijke lichaam en gouden handjes masseer en daarna met mijn naakte lichaam over jou glijd en uiteraard verwen en de erotische plekjes opzoek (voorkant en achterkant) daarna worden de rollen omgedraaid en mag jij mijn ingeoliede lichaam verwennen en strelen met jou zachte handen en mag je mij oraal (vulva) verwennen, dan worden de rollen even terug omgedraaid en verwen ik jou oraal en als laatste gebeurt het happy ending. Als afsluiter gaan we dan lekker samen douchen.. AANRADER EN TOP!
 • DE BEURTROL MASSAGE is een verwenmassage waarbij jij je gerieflijk op mijn massagetafel mag leggen zodat ik jou kan verwennen met warme massageolie met mijn zachte gouden handen tot een bepaald hoogtepunt en daarna worden de rollen omgedraaid en mag je mijn overheerlijk lichaam strelen en masseren en op een speciale wijze klaarkomen die je dan komt ontdekken.
 • DE COMBI MASSAGE is een massage waardoor ik jou eerst een overheerlijke massage geef en dan mag jij mijn heerlijke lichaam ontdekken door te strelen, daarna ga ik een lapdance doen voor jou en daar kan je mijn mooie lichaam bewonderen maar een aansluitend happy ending.
 •  ALL_INN MASSAGE  het is een hele uitgebreide overheerlijke massage waarbij ik eerst je  lingam | vulva masseer met of zonder hoogtepunt.
  Dan plaag ik jou met een body to body gecombineerd met prostaatmassage dat zeer zachtjes gebeurt, daarna ga ik jou lekker oraal verwennen.
  Daarna mag jij mijn heerlijke lichaam strelen en voelen en ook oraal verwennen.
  Graag daag ik jou uit voor een sensuele dans die ik doe voor jou en hier komen we tot een manueel | oraal hoogtepunt.
  Als afsluiter gaan we samen nog sensueel douchen.
 • DUO MASSAGE Wil je vier warme handen ontdekken op je heerlijke lichaam van mijn collega en mij, dat kan.
  Dan masseren we jou beiden heel sensueel en geven we je om de beurt een heerlijke erotische body to body met een zalig hoogtepunt.
  Welk hoogtepunt kan je zelf kiezen manueel of oraal totdat je in de zevende hemel beland.
 • DE WELLNESS MASSAGE Prijs zie Wellness promo pakket.
 • DE DOUBLE PLEASURE MASSAGE Is een massage waar je dubbel zoveel plezier beleefd met een B2B en een Beurtrol. Dus ga ik jou een body to body massage geven waarbij je mijn heerlijke lichaam voelt glijden over jou lichaam van je achterkant en voorkant en daarna kan je mijn ingeolied  lichaam ook masseren en strelen, daar na kan je terug gerelaxed op de tafel liggen en wordt je verwend met een manueel hoogtepunt.
 • DE SURPRISE MASSAGE Laat je verwennen door onze surprise massage waardoor je sensueel en ongeziene manier naar een ongekend hoogtepunt word geleid. Over de massage wordt niets verteld aan de telefoon of op voorhand. LAAT JE VERRASSEN EN VERWENNEN. AANRADER!!!
 • INFO:
 • Heb je vragen over de thema’s kan je me best bellen want daar zijn verschillende mogelijkheden in…..
 • Ik kijk niet zozeer op de klok want haasten doen we hier niet maar ALLES zit ongeveer in het uurtje inbegrepen, de tijd kan voor mij belangrijk zijn maar ook voor jou.
 • Elke massage is anders en persoonlijk maar bij mij ben je een persoon en geen nummer!
 • Aanraking mogelijk bij elke massage met respect!
 • Elke massage heeft een happy ending hoe jij deze zelf wil ….(zie prijslijst).
 • Vrouwen en koppels zijn ook welkom.
 • 2 mannen samen op de massage niet toegelaten.
 • Mensen met eender welke handicap, beperking of oudere mannen zijn ook welkom.
 • Leeftijd VERPLICHT BOVEN de 21 jaar!!!

0475 54 23 08