Veel mensen komen bij mij voor hun eerste maal voor een erotische sensuele massage. Ik zorg ervoor dat je lekker ontspannen bent en dit doen we met een rustig gesprekje waarbij ik jouw trakteer op een heerlijk drankje (massage van een uur). Als je aangeeft dat je voor de eerste maal komt dan bespreken we eerst wat je wil en al dan niet wil naargelang de keuze van jou massage die je ziet staan bij de prijsjes maar bij mij is het ook mogelijk om een gewone massage te verkrijgen zonder hoogtepunt naargelang je wenst en waar je je goed bij voelt maar de prijzen blijven hetzelfde. In mijn knusse badkamer kan je je lekker vooraf douchen (niet verplicht) of verfrissen (wel verplicht, hygiĆ«ne) aan de lavabo die steeds na elke massage grondig gereinigd wordt met dettol. Tijdens de massage mag je geriefelijk gaan liggen op de massagetafel op je buik zodat ik u heerlijk kan verwennen met een zacht verwarmde NIET ruikende massagemelk-massageolie en masseer ik je rug, billen, benen, kuiten. Jouw voeten, gezicht en onderarmen masseer ik niet. Dat wordt rustig opgebouwd, zeer sensueel…(alles kan ik niet verraden uiteraard om de spanning erin te houden). Daarna draai je terug op je rug en masseer ik je borstkas, bovenarmen, buik, benen en natuurlijk vergeten we de erotische plekjes (erogene zones) niet waarbij ik je durf te plagen met mijn nagels en vingers en zo gaan we stillaan door naar het happy end die ik geef op mijn heerlijke erotische manier. Na de massage draai je je even op je buik en masseer ik weer even je rug zodat je lekker kan bijkomen.(massage van een uur) niet bij de beurtrolmassages, lapdancemassage en body to body massage.

 • De lapdancemassage geeft een extra verwenning die door een overheerlijke erotische verwenmassage gepaard gaat met een body to body, een uitdagende sensuele ingeoliede dans waarbij ik je uitdaag, jou en mezelf verwen waarbij ik spread voor u zit en zo jou een overheerlijke uitdagende happy ending geef, is zeer erotisch en een APARTE ERVARING!
 • De intieme of lingam massage is dat ik alleen jou intieme (lingam/vulva) gedeelte verwen en masseer met lekker verwarmde massagemelk en een overheerlijke happy ending geef.
 • De aparte beurtrolmassage B2B is een zeer uitdagende erotische verwenmassage waardoor ik eerst jouw volledig naakt met mijn heerlijke lichaam en gouden handjes masseer en daarna met mijn naakte lichaam over jou glijd en uiteraard verwen en de erotische plekjes opzoek (voorkant en achterkant) daarna worden de rollen omgedraaid en mag jij mijn ingeoliede lichaam verwennen en strelen met jou zachte handen en mag je mij oraal (vulva) verwennen, dan worden de rollen even terug omgedraaid en verwen ik jou oraal en als laatste gebeurt het happy ending op een zeer speciale wijze maar die moet je komen ontdekken. AANRADER EN TOP!
 • De beurtrolmassage is een verwenmassage waarbij jij je gerieflijk op mijn massagetafel mag leggen zodat ik jou kan verwennen met warme massageolie in mijn zachte gouden handen tot een bepaald hoogtepunt en daarna worden de rollen omgedraaid en mag je mijn overheerlijk lichaam strelen en masseren en op een speciale wijze klaarkomen die je dan komt ontdekken.
 • NIEUW De combi massage is een massage waardoor ik jou eerst een overheerlijke massage geef en dan mag jij mijn heerlijke lichaam ontdekken door te strelen, daarna ga ik een lapdance doen voor jou en daar kan je mijn mooie lichaam bewonderen maar een aansluitend happy ending.
 • INFO:
 • Heb je vragen over de thema’s kan je me best bellen want daar zijn verschillende mogelijkheden in…..
 • Ik kijk niet zozeer op de klok want haasten doen we hier niet maar ALLES zit ongeveer in het uurtje inbegrepen, de tijd kan voor mij belangrijk zijn maar ook voor jou.
 • Elke massage is anders en persoonlijk maar bij mij ben je een persoon en geen nummer!
 • Aanraking mogelijk bij elke massage met respect!
 • Elke massage heeft een happy ending hoe jij deze zelf wil ….(zie prijslijst).
 • Vrouwen en koppels zijn ook welkom.
 • 2 mannen samen op de massage niet toegelaten.
 • Mensen met eender welke handicap,beperking of oudere mannen zijn ook welkom.
 • Leeftijd VERPLICHT BOVEN de 21 jaar!!!

0475 54 23 08